DENKSLEUTELS- Pasen!


Ik ben al een tijdje bezig om een mooi lespakket samen te stellen bij de (reeds bestaande) Denksleutels. Een achtergrondartikel, een uitgave met een duidelijke uitleg, diverse uitgewerkte thema’s, plaatjes voor de plaatjessleutel en meer 😉 Daarvan houd ik jullie op de hoogte!

Eén thema heb ik inmiddels al uitgewerkt:

Denksleutels bij het thema Pasen!

Wat kun je verwachten?

Bij alle 20 Denksleutels is er een vraag of een opdracht voor kleuters uitgewerkt. Je kunt de vragen in de grote of kleine kring gebruiken en daarnaast vind je opdrachten die je ook praktisch kunt inzetten in één van de hoeken. Een proefje, tekenen, knutselen, een probleem oplossen, een kook-opdracht uitvoeren en nog veel meer.

De vragen en opdrachten hebben uiteraard te maken met (paas-) eieren!

Wil je ermee aan de slag? De Denksleutels zijn beschikbaar gemaakt in Nederland door Samenwerkingsverband (SWV) PO 30.06. Je kunt de Denksleutels hier downloaden:

Denksleutels

Het uitgewerkte thema Pasen-Eieren vind je vervolgens in de webwinkel:

DENKSLEUTELS: Pasen-eieren

Ik vraag er een kleine bijdrage voor, maar probeer de prijs wel leuk te houden voor iedereen 😉

Nog meer thema’s? Die komen eraan, dus houd de website de komende tijd goed in de gaten. In ontwikkeling: Lente-tuin, Circus, Dierentuin, Piraten, Zomer, Huis&Thuis/ Bouwen en Schoenenwinkel. Andere thema’s nodig? Laat in een post weten welke je graag zou zien!

 

 

Geef een reactie