Hiep hiep hoera 25 Jaar!


Wat een bijzonder begin van het nieuwe schooljaar; ik stond gisteren precies 25 jaar voor de klas!

Door mijn collega’s werd ik verwend met mooie bloemen en een foto-taart (met een heel oude, of beter gezegd heel jónge foto van mij erop ;-))

Daarna weer aan de slag, want we zijn met onze gehele locatie verhuisd naar een ander gebouw. Een hoop werk te verzetten dus. Inmiddels is het nieuwe lokaal van onze groep ‘Sterrenkijkers’ ingericht en zijn we klaar voor het nieuwe schooljaar. Ik heb er zin in!

Ook dit jaar verdienen álle kinderen, met hun eigen onderwijsbehoeften en talenten, de aandacht die zij nodig hebben. Dat geldt uiteraard ook voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong. Aan mij en mijn collega’s weer de taak om deze kinderen zo snel mogelijk te signaleren en vanaf het begin van het schooljaar te prikkelen en uit te dagen. Gelukkig heb ik inmiddels aardig wat ideeën verzameld!

Natuurlijk wil ik jullie, de gebruikers van de site, trakteren bij het behalen van mijn 25-jarig jubileum. Daarom in mijn jubileummaand augustus ook 25% korting in de webwinkel van Slimme Kleuters. Voer de volgende kortingscode in: Jubileum-actie!

Dus wil je dit jaar aan de slag met de Zin van de Week, meteen starten met het 100-dagen project, of kinderen helpen bij het ontwikkelen van een groeimindset, dan kun je deze materialen tot eind augustus aanschaffen voor een klein prijsje!

Veel succes en plezier dit schooljaar!

Cora

Geef een reactie