Interview in Gifted@248


schermafbeeldinggifted_2015-06-20_om_14.11.51

In 2015 las je een interview met Cora hansen in het tijdschrift Gifted@248. Als trainer van Novilo mocht ik vertellen over mijn vidie op slimme kleuters. Leuk en spannend om te doen!

Onder de titel ‘Neem Slimme Kleuters serieus’ kon je in het zomernummer van alles lezen over mijn ervaringen. Ik vertel over signaleren, kenmerken van Slimme Kleuters en het anders denken van deze kinderen. Ook komt aan de orde het belang van goede communicatie met ouders, al dan niet versnellen en meer.

Lees hier het interview met Cora Hansen

Ben je nieuwsgierig, dan kun je hieronder het artikel downloaden:

interview met Cora Hansen Gifted@248 deel 1

interview met Cora Hansen Gifted@248 deel 2

Wit interview is al wat langer geleden gemaakt. Wil je meer weten over wat ik op dit moment doe? Lees dan hier verder!

Meer weten over het tijdschrift Gifted@248?

Op de website beschrijven ze het zo:

“Over (hoog)begaafde kinderen
Het magazine gifted@248 gaat over kinderen die nieuwsgierig, creatief, vindingrijk, gedreven, oplettend en gevoelig zijn, oftewel: over (hoog)begaafde kinderen. Dat zijn niet altijd de snel en makkelijk lerende kinderen die op school uitmuntende cijfers halen. gifted@248 wil vooral ook die kinderen onder de aandacht brengen die begeleiding nodig hebben bij het in de wereld zetten van hun begaafdheid, intensiteit en creativiteit, zodat ook zij voldoende uitdaging ervaren en onderpresteren vermeden wordt.”

Het tijdschrift is bedoeld voor zowel ouders als professionals. Naast artikelen vind je er ook lesmaterialen, puzzels en prijsvragen!

 http://www.248media.nl/tijdschriften/giftedat248

Geef een reactie