Lespakket Complimentenkaartjes


Promo Facebook 1 klein

Slimmekleuters.nl heeft in samenwerking met Novilo en Illustratie en zo een lespakket Complimentenkaartjes ontwikkeld, die bijdragen aan het ontwikkelen van een groeimindset bij jonge kinderen. Want wat is het somms lastig om op de ‘juiste’manier complimenten te geven in een kleutergroep. Deze kaartjes gaan je daar zeker bij helpen.

Complimenten geven, hoe doe je dat?

Vind jij het soms ook lastig om een goed compliment te geven aan de kleuters in je groep? Je weet vast al dat je kinderen het beste helpt als je complimenteert op inzet en strategie. En complimenten zoals ‘wat ben jij toch slim’ of ‘wat een mooie tekening’ laat je achterwege.

Maar zoals een leerkracht in een workshop laatst verzuchtte: ‘ik blijf steeds steken bij dezelfde drie complimenten!’

  • Wat heb je hard gewerkt
  • Wat heb je veel kleuren gebruikt
  • Wat heb je goed je best gedaan

Met de Complimentenkaartjes heb je inspiratie in handen om kinderen op zinnige en leuke manier te complimenteren als ze hard hebben gewerkt of het handig hebben aangepakt. Zo help je ze een groeimindset te ontwikkelen. Ze durven uitdagingen aan te gaan, iets nieuws te proberen en ontwikkelen hun doorzettingsvermogen!

Wat krijg je allemaal in het lespakket complimentenkaartjes

Promo Facebook 2 klein

Meer lezen over mindset? Ga dan snel naar een volgend blogartikel! Of je basisinformatie zoekt of juist verdieping, of misschien een testje wil proberen? Je vindt het allemaal in dit blogartikel.

Geef een reactie