Winactie Slimme Kleuters! 1Inmiddels worden de materialen die ik uitgeef voor kleuters met een ontwikkelingsvoorsprong heel goed gevonden en al op veel scholen gebruikt. Regelmatig hoor ik tijdens trainingen of als ik collega’s ontmoet dat ze plezier hebben van de materialen. Ook hoor ik het graag als iemand feedback voor me heeft, zo kan ik de materialen beter en effectiever maken. 😊


Welke lesmaterialen ik bedoel? Misschien gebruik je er al enkele van:

  • het 100-dagenrekenproject
  • de ZIN van de WEEK
  • uitgewerkte thema’s bij de Denksleutels
  • het lespakket Complimentenkaartje
  • uitdagende ideeën bij ontwikkelingsmaterialen
  • het Lespakket met aftekenbladen bij Smartgames
  • en… er is nog meer in de maak.


Wat ik nog mis op www.slimmekleuters.nl zijn recensies bij de materialen. Die kan ik er natuurlijk niet zelf op zetten!


Als jij een eerlijke en informatieve recensie plaatst help je collega’s een goed beeld te krijgen van de materialen. Heb je er plezier van in de groep? Helpen de materialen jou om slimme kleuters extra uit te dagen? Hoe zet je ze in? Dingen die ik graag van je zou willen weten en die ook interessant zijn voor collega’s die een aanschaf overwegen.

Drie cadeaubonnen van €25,-!


Onder alle informatieve recensies (dus met een stukje tekst) die geplaatst worden tot en met 16 november 12.00 uur verloot ik 3 tegoedbonnen van €25,- euro die je kunt besteden aan materialen van www.slimmekleuters.nl.

=> Schrijf je meer recensies? Dan loot jouw naam ook meerdere keren mee 😃

=> Heb je alles al 😉 weet dan dat er in de loop van dit schooljaar nog nieuwe materialen worden toegevoegd!

=>Wil je meer weten over privacy en voorwaarde, lees dan nog even verder.

=> Wil je meteen een recensie gaan schrijven? Ga dan snel naar de winkel.

afbeelding via Pikisuperstar

Privacy en voorwaarden


Als je een recensie schrijft wordt je e-mailadres en je naam NIET gepubliceerd op de website. Ik kan je naam en e-mailadres WEL zien en gebruik de e-mailadressen om de drie namen te trekken en contact met hen op te nemen over de tegoedbon. Als jij één van de drie winnaars bent zal ik je naam eenmalig noemen in de Social Media om bekend te maken wie de winnaars zijn
.


Geef een reactie

Een gedachte over “Winactie Slimme Kleuters!

  • Renje

    Gisteren een inspirerende workshop in Nieuw Roden gehad. De denksleutels zijn geweldig. Helaas geen kleuters dit jaar maar ik ga ze inzetten in groep 4. Ik ben benieuwd!