Uitnodiging! 1


Uitnodiging voor een Bright TEA!

Uitnodiging voor de creatieve denkers onder jullie!

Het uitwerken van de denksleutels in verschillende thema’s is nog een hele klus. Samen weten we meer en kunnen we elkaar inspireren! In januari heb ik met een groep enthousiaste leerkrachten de thema’s uitgewerkt zoals je die terug kunt vinden in de webwinkel van slimmekleuters.nl. Ook hebben we samen de DenkDroodles bedacht. Ik heb genoten van de middag en kon daarna aan de slag met heel veel input. En dat wil ik graag nog eens herhalen 🙂

Ik nodig je daarom uit voor een inspirerende high tea op woensdagmiddag 14 november, op een leuke locatie in Utrecht.

Op deze middag verzorg ik een stukje training m.b.t. het werken met de denksleutels, en daarna gaan we aan de slag om zoveel mogelijk ideeën te bedenken bij verschillende thema’s!

Na de bijeenkomst werk ik de ideeën verder uit zodat ze geschikt zijn voor publicatie. Ik zal voor de eindversie uiteindelijk via de website een kleine vergoeding* per thema/ of voor een compleet pakket gaan vragen, zoals nu al het geval is met de andere thema’s.

Wat krijg jij?

  • een gezellige, smakelijke en inspirerende high tea in Utrecht

  • een korte training over het werken met de denksleutels in de klas

  • alle reeds beschikbare materialen bij de Denksleutels én de materialen die voortkomen uit deze bijeenkomst stel ik gratis tot jouw beschikking

Wat krijg ik?

  • inspiratie en denkkracht van een groep creatief denkende leerkrachten 😉

  • het recht om de ideeën te publiceren en/of tegen vergoeding aan te bieden. Het copyright op deze ideeën berust dus bij Onderwijskrachtig (mijn bedrijfsnaam)

Wil jij meedoen?

Meld je dan aan met een mailtje naar cora@slimmekleuters.nl. Laat in het mailtje even weten of je al bekend bent met de Denksleutels en waarom je mee wilt doen. De inschrijftermijn sluit op 1 november. Je hoort vóór 5 november of je mee kunt doen!

*Waarom een prijskaartje aan deze en andere publicaties? Allereerst om mijn kosten er weer uit te halen, zoals kosten voor de bijeenkomst, illustraties en opmaak van de documenten en het onderhouden van deze site. Met deze investeringen loop ik vooraf wat financieel risico en ik steek er de nodige tijd en energie in. Fijn als er dan uiteindelijk aan de andere kant van de streep iets overblijft 😉 


Geef een reactie

Een gedachte over “Uitnodiging!

  • Rebecca v/d Kolk

    heel leuk dat je dat rond thema’s wilt gaan uitwerken. Ik wil mij meer in de denksleutels gaan verdiepen en meer inzetten. Alleen mis ik soms nog de tijd en daardoor creativiteit om bijpassende dingen bij de sleutels de bedenken. Dus kijk erg uit naar de sleutels.